blog-single-banner
Terug naar overzicht

Puur zoet genot

zoet genot

Een zoete biscuitbodem gevuld met crème patissier en rode Fruitlife aardbeien is een verfijnde lekkernij die elke dessertliefhebber zal bekoren. De zachte, luchtige structuur van de biscuitbodem vormt de perfecte basis voor de rijke, romige vulling van crème patissier, een klassieke banketbakkersroom die wordt bereid met melk, eieren, suiker en vanille.

Om de biscuitbodem te maken, klop je eieren en suiker luchtig tot een licht en schuimig mengsel. Vervolgens spatel je voorzichtig bloem en een beetje bakpoeder erdoor voor een luchtige textuur. Bak de bodem in een voorverwarmde oven tot hij goudbruin en veerkrachtig is.

Terwijl de biscuit afkoelt, bereid je de crème patissier. Verwarm melk met vanille, meng met een eier-suikermengsel en kook dit langzaam tot een dikke, gladde custard. Laat de crème afkoelen voordat je deze over de afgekoelde biscuitbodem uitsmeert.

Voor de topping gebruik je de hoogwaardige Fruitlife aardbeienpuree, die zorgt voor een intense, natuurlijke aardbeiensmaak. Verspreid de puree gelijkmatig over de crème patissier en garneer met verse aardbeien voor een extra vleugje kleur en frisheid.

Het resultaat is een delicaat, heerlijk dessert met een perfecte balans van zoete biscuit, romige vulling en de frisse smaak van rode aardbeien. Perfect voor elke speciale gelegenheid of als afsluiter van een zomers diner.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan
© 2024 Fruitlife | Website door Addmark